Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jáša

14. 4. 2011 0:26
Děvenko ,

až budete mít tu smůlu a dočkáte se důchodu s několika (v mém případě  osmými   )více , či méně zavažnými nemocemi, tak bude pro Vás mít každý tkzv.regulační poplatek svojí velkou cenu. Jenom namátkou. 8 nemocí = 8 doktorů specialistů + 1 obvoďák = 9x30= 270 Kč x 4=1080 Kč za rok. To jenom za navštěvu u lékaře. Teď si vemte TKZV.poplatek za položku na receptu, a těch je = několik tisíc korun za rok. Teď si vemte léky , hromadu tisíc doplatků za rok ,teď od 01:04.2011 ještě zvýšené ceny a zvětšený počet léků s poplatkem, který se do limitu nezapočitáva.Nepřejí Vám tu smůlu.Ono je pěkné být mladým a zdravým, ale co ve staří.A pojišťovny se taky nepředaji.Když nemocný potřebuje tkzv. zdravotní pomůcku , tak ho to dneska přijde na pěknou korunu.

0 0
možnosti

Saaayush

14. 4. 2011 9:05
Re: Děvenko ,

Však toto nebylo ani tolik o regulačních poplatcích. Spíš o těch co náš systém zdravotní péče dojí a kvůli kterým i vy máte třeba horší zdravotní péči. Jinak sama vím co stojí třeba brýle, hormonální antikoncepce, co stálo očkování proti žloutence nebo meningokokovi (a to už je pár let zpátky co jsem byla očkovaná). Každý věk si žádá svoje, to už jsem tu myslím psala.  

0 0
možnosti

nebolševik

13. 4. 2011 18:21
člověk žasne

1. Biesmark - to bude asi Bismarck, že ano

2. co má s uváděnou paní doktorkou a koneckonců i vším ostatním společného Všeobecná zdravotní pojišťovna?8-o

0 0
možnosti

Saaayush

13. 4. 2011 18:53
Re: člověk žasne

Omlouvám se za chybu. Podle internetu se píše Bismarkovský nebo jak jste napsal Bismarckův. Jinak jsem samozřejmě nemyslela jen tu jednu pojišťovnu, která je v nadpisu (pánové Paleček a Janík prominou, že jsem si vypůjčila miniaturní kousek textu jejich písničky). Šlo mi o to, že by nikomu nemělo být lhostejné co se děje s jejich penězi a jaká péče se mu dostane v ordinaci. Takovéto rádoby doktory totiž podporuje skrz systém pojištění nepřímo prakticky každý.  

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS