Jak vyhonit ego? Přes webku!

6. 08. 2012 22:51:49
Hm, někdo nový si mě přidal na ICQ do svého contact listu. Kdo to asi tak může být? Nemá vyplněný profil, ale co když mám tu čest s někým z lidí, kteří na mě ztratili kontakt a našli ho třeba na tomhle blogu...

Z omylu mě obvykle rychle vyvede skutečnost, že dotyčný začne mluvit anglicky, občas ale i německy. Následující otázka, kterou mi položí, pak okamžitě prozradí vše. „Do you have webcam?“ Někdy prostá odpověď „No...“ bohužel nestačí a milého internetového „přítele“, který si jistě přes tu geniální vymoženost jménem webkamera chtěl jen popovídat, si rovnou přidám do skupiny ignorovaných.

Pojala jsem podezření, že některý z těch dobráků, bývalých spolužáků, kteří náhodou mají moje ICQ číslo, ale rozum jim schází, dal tento kontakt k dispozici na nějaký falešný profil do zahraniční erotické seznamky. Pak mám jediné štěstí, že jsem nikdy nenafotila žádné lechtivé fotky, jinak by takových „kamarádů“ toužících po „dirty conversation“, jak se tomuto způsobu komunikace říká, bylo jistě víc.

Téměř vždycky jsem se řadila a řadím buď do kategorie šťastně zadaná nebo jako na začátku tohoto roku single, která nemá na chlapy momentálně ani pomyšlení. V obou případech jsem vždy odmítla prostřednictvím výmluvy, že můj přítel je velmi žárlivý. Většinou pak konverzace přestala a dotyční se začali poohlížet jinde.

Aby nedošlo k omylu, v duchu jistého článku zcela chápu, že bez videa to prostě někdy nejde. Vždyť s nástupem internetu se vizuální uspokojení pomocí nějakého toho lechtivého virtuálního show stalo zcela běžnou součástí našich životů. Světe div se, dokonce pak ani nedochází k vysychání míchy jak se to tvrdí v jistém sitcomu. Navíc o tom „co nám péčko dalo a vzalo“ už jsem psala nejen já, ale vykoukne na vás spousta dalších článků. Ne tolik o uspokojování před webkou, které pozoruje kdosi neznámý na druhém konci zeměkoule.

Abych ozřejmila svůj pohled na věc, prozradím vám tajemství. Myslím, že k dobrému sexu patří hlavně dobrý pocit z vlastního těla. Je to jednoduché. Cítíte se před oním výdobytkem moderní techniky, kterým se tak snadno můžete vyfotit nebo natočit, jako dokonalá a žádoucí hvězda filmů pro dospělé? Pak jen tak dál!

Pokud ale provádíte podobnou aktivitu spíš ze zoufalství, jen zkuste na chvilku vypnout notebook a žít trošku jinak. Navíc ne každý umí skutečně důsledně odlišit „smyslné konverzace“ s kýmsi neznámým od vztahu, protože tato forma kontaktu jednoduše naplňuje i jinou potřebu než sexuální. Ano, stává se tak v případě, že dotyčnému láska prostě chybí natolik, že se dobrovolně stane „obětí nízkých pudů“ toho druhého jen kvůli strachu ze samoty. Paradoxně si pak sám blokuje možnost navázat právě takový vztah, který hledá.

Kdo mě zná, sám ví, že tak trošku mluvím z vlastní zkušenosti s tím jakou roli v životě hraje sebeúcta, ačkoliv mě o ní připravily spíše jiné životní situace. Proto tvrdím, že minimálně stojí za pokus přetnout bludný kruh a pro jednou napsat: „Tak dnes nemám zájem. Mimo to, svoje ego si takhle ... (však víte)“

Autor: Sandra Švorcová | pondělí 6.8.2012 22:51 | karma článku: 12.25 | přečteno: 1932x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 19 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 12.49 | Přečteno: 234 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 17.06 | Přečteno: 401 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 5.06 | Přečteno: 104 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 30.89 | Přečteno: 579 | Diskuse

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...